معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد ، گفت: مصرف سبزی، صیفی جات و سالاد را فراموش نکنید زیرا این مواد حاوی آب هستند و در طول روز از تشنگی و خشکی گلو و دهان جلوگیری می کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد ، گفت: مصرف سبزی، صیفی جات و سالاد را فراموش نکنید زیرا این مواد حاوی آب هستند و در طول روز از تشنگی و خشکی گلو و دهان جلوگیری می کنند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دکتر محمد مهدی بانشی افزود: باید توجه کرد که یکی از عوامل زمینه ساز برای فعالیت کرونا خشکی گلو و دهان است. بر همین اساس به میزان کافی سبزی و سالاد در وعده سحر بخورید که از خشکی دهان پیشگیری می کند. در عین حال این مواد حاوی ویتامین A و C هستند.
وی تصریح کرد: نوشیدنی های شیرین، مواد قندی شیرین برای سحر توصیه نمی شوند. زیرا احساس تشنگی را در طول روز تشدید می کنند.
رییس مرکز بهداشت استان،توصیه کرد: از آنجا که غذاهای چرب و پر ادویه برای سحر مناسب نیستند، لذا در وعده افطار مهم است که با مایعات گرم، مواد قندی که سالم ترین آنها خرما است و یک غذای ساده و سبک مصرف شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: از همه روزه داران توصیه می شودکه افطار تا سحر باید به میزان لازم مایعات مصرف کرده و تاکید می شود در هنگام سحری از مصرف غذای شیرین و پرچرب استفاده نشود.