پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد ، گفت: مصرف سبزی، صیفی جات و سالاد را فراموش نکنید زیرا این مواد حاوی آب هستند و در طول روز از تشنگی و خشکی گلو و دهان جلوگیری می کنند.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد ، گفت: مصرف سبزی، صیفی جات و سالاد را فراموش نکنید زیرا این مواد حاوی آب هستند و در طول روز از تشنگی و خشکی گلو و دهان جلوگیری می کنند.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دکتر محمد مهدی بانشی افزود: باید توجه کرد که یکی از عوامل زمینه ساز برای فعالیت کرونا خشکی گلو و دهان است. بر همین اساس به میزان کافی سبزی و سالاد در وعده سحر بخورید که از خشکی دهان پیشگیری می کند. در عین حال این مواد حاوی ویتامین A و C هستند.


وی تصریح کرد: نوشیدنی های شیرین، مواد قندی شیرین برای سحر توصیه نمی شوند. زیرا احساس تشنگی را در طول روز تشدید می کنند.


رییس مرکز بهداشت استان،توصیه کرد: از آنجا که غذاهای چرب و پر ادویه برای سحر مناسب نیستند، لذا در وعده افطار مهم است که با مایعات گرم، مواد قندی که سالم ترین آنها خرما است و یک غذای ساده و سبک مصرف شود.


وی در پایان خاطر نشان کرد: از همه روزه داران توصیه می شودکه افطار تا سحر باید به میزان لازم مایعات مصرف کرده و تاکید می شود در هنگام سحری از مصرف غذای شیرین و پرچرب استفاده نشود.